اين مقام مسئول در کميته بين المللي صليب سرخ افزود: مشکل مفقودين جنگ هشت ساله، يک مساله طولاني و قديمي است؛ به طوري که پس از گذشت دو دهه از پايان جنگ هشت ساله، خانواده هاي ده هزار نفر از کساني که در اين جنگ مفقود شده اند، هنوز نمي دانند که چه بر سرعزيزانشان آمده است.
وي با بيان اين مطلب که کميته بين المللي صليب سرخ از سال 67 تا 89 با تلاش و برنامه ريزي منسجم، پيگير سرنوشت بازگرداندن صدها نفر از اسرا و مفقودين را در دستور کار دارد، گفت: در نشست هاي پيشين موفق شديم مشخص کنيم که چه بر سر صدها فرد مفقود آمده است و با اين کار، موجب آرامش خاطر و تسلي خانواده هاي چشم انتظاري شديم که منتظر دريافت خبري از سرنوشت عزيزان شان بودند.
وي تصريح کرد اکنون قصد داريم ظرف چند هفته آينده به روند بازگشت تعداد بيشتري از بقاياي انساني به جاي مانده در مناطق جنگي، به دو کشور کمک کنيم.
مارکله افزود: اين فرايند در پي امضاي يادداشت تفاهمي بين ايران، عراق و کميته بين المللي صليب سرخ در سال 2008 شکل گرفت تا به مسايل مفقودين جنگ هشت ساله ايران و عراق از سال هاي 67- 1359 رسيدگي شود.
وي گفت: کميته بين المللي صليب سرخ به عنوان يک ميانجي بيطرف در صدد است تا از تلاش هاي مقامات ايراني و عراقي براي مشخص کردن سرنوشت مفقودان و اطلاع رساني به خانواده ها پشتيباني کند.
اين مقام مسئول در کميته بين المللي صليب سرخ افزود: کميته بين المللي صليب سرخ به روند بازگرداندن بقاياي انساني به دو کشور کمک مي کند و به کارشناسان پزشکي قانوني آموزش مي دهد و تجهيزات لازم را در اختيار آزمايشگاه هاي پزشکي قانوني در هر دو کشور قرار مي دهد. 202
انتهای پیام/